Терапия в София - Център по натуропатия Динамика Био

За красивата жена: египетска терапия "Тайните на Нефертити" в център по натуропатия Динамика Био



ЗА КРАСИВАТА ЖЕНА: ЕГИПЕТСКА ТЕРАПИЯ „ТАЙНИТЕ НА НEФЕРТИТИ“

Красива от главата до петите! Като Нефертити! 
В превод името на египетската царица означава „Идващата красота“!
Вдъхновени от това послание, заложено в името на най-значимата египетска царица и обичаите на древните египтянки, с комплимент към жената и нейната неповторимост, екипът от специалисти на център по натуропатия Динамика Био разработи комплексна  египетска терапия „Тайните на Нефертити“!
Терапията съчетава древни източни техники за здраве и красота – египетски масажни техники, пилинг, зонотерапия и ароматерапия и съвременни методи за подмладяване и разкрасяване с натурална био козметика! Всичко това в една комплексна терапия за всяка част от женското тяло и със специално внимание към женската вътрешна красота, излъчване и магнетизъм!

ВИП ваучерът включва Египетска терапия „Тайните на Нефертити“:

  • Масаж на лице и деколте с натурална бикозметика “The Land of Corfu”
  • Египетски масаж на гръб, ръце, шия и раменен пояс със 100 % натурални продукти и аромат по избор
  • Пилинг на бедра с моравско вино, смола от мирта и корени от мента със стягащ, моделиращ и отслабващ ефект.
  • Рефлексотерапия (египетска зонотерапия) на ходила

Ефектът от специално разработената египетска терапия „Тайните на Нефертити” е  регенираране и тонизиране на кожата на лицето,  отпускане и зареждане с енергия на цялото тяло и пълно емоционално възстановяване с помощта на древни рецепти и масажни техники от далечен Египет!
Масажът на лице и деколте с натурална биокозметика „The Land of Corfu” е с омекотяващо и подхранващо действие и ще направи така, че кожата ви да придобие онзи кашмирен и сияен блясък като на древноегипетската богиня на красотата Нефертити! Египетският масаж на гръб, ръце, шия и раменен пояс ще ви потопи в екзотиката на древния изток и ще ви накара да усетите емоционалното въздействие на специалните масажни техники и силата на ароматите. Този вид масаж стимулира производството на бета-ендорфини, снабдява кожата с кислород, премахва умората и напрежението! Пилингът с моравско вино, смола от мирта и корени от мента има изключителен стягащ, моделиращ и отслабващ ефект. Премахва горния слой мъртви клетки, заздравя кръвоносните съдове и предпазва от загуба на еластичността на кожата.
Освен това пилингът с моравско вино има силен детоксикиращ ефект, тъй като виното е един от най-мощните източници на антиоксиданти – полифеноли.  И накрая терапията завършва с най-известния и ефективен египетски масажен ритуал – така наречената рефлексотерапия или зонотерапия на ходила. Тази източна масажна техника се базира на акупрресурните (рефлекторни) точки на ходилата, върху които са проектирани всички органи и жлези в човешкото тяло. Ефектът от египетската зонотерапия на ходила се състои в постигането на пълен емоциолен баланс и зареждане с нова жизнена енергия!
Хармонията е върховно усещане на сетивата,усещане за красота и щастие, постигнете я с египетската терапия „Тайните на Нефертити” на център по натуропатия Динамика Био, защото всяка истинска жена заслужава да се чувства красива и магнетична!

Плащане

  • Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg.
  • В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
  • В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Условия на офертата

  • ВИП ваучерът трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.
  • Всеки клиент може да закупи максимум 5 ваучера за себе си и неограничен брой ваучери за подарък. 
  • Задължително е предварително записване на телефони ******и ******.
  • Необходимо е ваучерът да бъде разпечатан и предоставен на търговеца непосредствено преди използване/получаване на услугата/ продукта.
  • Записан час може да се отмени не по-късно от 24 часа преди процедурата, в противен случай ваучерът се счита за използван.
  • Валидност на ваучера: от 01 до 31 март 2013г.
  • Вижте всички Общи Условия.

Център по натуропатия Динамика Био

Гр. София,
Жк. Борово,
Ул. Света Марина 52, партер
Тел:02/8691397 и ******
Работно време:
От понеделник до събота: от 09:00 до 19:00 часа
E-mail:dinamikabio@gmail.com
Website:www.dinamikabio.com

Офертата е предоставена от център по натуропатия Динамика Био

Коментари
Валидност на ваучера: Валидност на ваучера: от 01.03.2013 до 31.03.2013
Тел. за запитване и резервации 02/8691397

Още оферти:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.